Acestea sporesc scăpare față de ianuarie în segmentul de tineret

Schimbarea de la o vacanta de acum pentru tineri. Pentru cei care sunt în vârsta de la 20 până la 35 de ani și a rămas la locurile lor de muncă în timpul sărbătorilor de sfârșit și început de an, pentru a acoperi lipsa de șefii lor, în cursul lunii ianuarie au o bună oportunitate de a pleca în căutare de odihnă și relaxare.

De evacuare include planificarea călătoriilor, care nu consuma pic de timp liber cu care vă confruntați. Pur și simplu țineți minte că ar trebui să fie imediat acoperi: distractiv de a petrece timpul, de a recrea sau pur și simplu relaxa și de buget.

În cazul în care călătorul nu știe încă unde să meargă și are nevoie de ajutor, un instrument util pentru planificarea de evacuare este gratuit aplicație mobilă Despegar.com el a folosit deja 18 milioane de hispanici. Acest lucru vă permite să introduceți numărul de kilometri pe care utilizatorul vrea să se ocupe de, și de a găsi o listă de orașe de pe această distanță, care oferă hoteluri, pentru a petrece câteva nopți. Astfel, utilizatorul are meniu de destinație pentru a alege de la și să înceapă să ia decizii. Salvarea bugetului este un alt cheia acestor lăstari, care nu sunt neapărat legate de zbor. Masina de închiriere în termen de câteva zile poate fi o soluție și mai mult, dacă vă împărtășiți cu prietenii.

„Am înregistrat o creștere a vânzărilor într-o aplicație mobilă Despegar.com față de ianuarie segmentul de tineret, care în mod clar nu cumpără în avans. Ei fug de până la 3 zile în perioada ianuarie tineri cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani. Este reactivă, în timp util de cumpărare, în format escapada, este posibil, de compensare, în decembrie, cu o mulțime de muncă, care, de asemenea, nu se poate prelungi mai multe zile, pentru că obligațiile de muncă continuă pentru mulți dintre ei,” – spune Jorge Luis Paes, manager de țară pentru Columbia Despegar.com

Ținând cont de nevoile acestor tineri în vârstă de la 20 până la 35 de ani, Despegar.com, cea mai mare agentie de turism din America Latină, prezintă o serie de documente naționale și internaționale direcții de analiză vacanță în format de relaxare, economice și posibilitatea de a finanța în rate.

Arhitectura, cultura si multe altele

Santa marta, capitala Magdalena și cel mai vechi existent orașul Columbia, oferă mai mult de 100 de plaje și frumoasă Sierra Nevada. Este, de asemenea, una dintre cele mai atractive orașe din țară, nu numai din cauza lui diversă de floră și faună, dar și pentru că anume în acest loc sunt de istorie, cultură și frumos patrimoniului arhitectural.

Dacă vrei să mergi în acest loc, este Important de remarcat faptul că temperatura lor variază de la 30 până la 38 ° C în aceste primele luni ale anului.

În afară de pădurile de mangrove, plaje albe, a zonelor umede și de dune, printre altele, vă puteți bucura de atracții turistice, cum ar fi Parcul Тайрона, care se află la 34 km de oraș, care servește ca habitat pentru un număr mare de specii și în cazul în care puteți face o plimbare, călărie, o zuruitoare și scufundări.

O altă atracție a orașului este Родадеро, plaja la 5 km și Quebrada Valencia, un mic râu, care se află la 56 km prin Rioacha și se varsă în mare prin mari cascade. Nu se poate sări, de asemenea, de a vizita parcul arheologic Ciudad Тердада-Тейуна; Таганга, fix de peisaje frumoase; și Catedrala Bazilica Santa marta.

Despegar.com acesta înregistrează zboruri în acest oraș de la $ 164.000, pe drum, călătorind din Bogota; $ 159.000 de Cali $ 95.000 de la Medellin. Într-o mare parte hotelier oferte propuse de oraș, se află trei stele de învățământ, a căror valoare de noapte, pe persoană variază de la $ 141.900 și patru stele, incepand de la 173.000.

Cel mai inovator

Medellin, al doilea oraș cel mai populat din Columbia, de asemenea, este un loc ales de către turiști pentru călătorii scurte. Recursul său nu numai datează de la faptul de a fi unul dintre cele mai importante capitale ale țării, precum și la восхитительному clima moale și vânturile permanente, dar și la realizările sale în diferite sectoare, el nu a fost ales, în anul 2013, ca fiind cel mai inovator oraș din lume la concursul City of the Year The Wall Street Journal.

Acesta oferă o gamă variată de activități interesante și obiective turistice, cum ar fi muzeul Антиокии, care detine mai mult de 5000 arheologice moderne și opere de artă; Suprafata Botero, situat vizavi de Muzeul Антиокии și care arată de mai mult de 20 de sculptură a artistului Fernando Botero; Pueblito Paisa, care aduce un omagiu la municipalități din regiune; parc Explora, interactiv muzeul de știință și tehnologie, care învață despre biologia, ecologia și anatomie; parcul regional Arvey, care are o suprafata de 20 000 de hectare; și grădina Botanică, printre altele.

Dacă doriți să se bucure de joc distractiv de atmosfera paisa , cel mai faimos sectorul Medellin, pentru a face acest lucru, este un sat, în care se află parcul Lleras, cu baruri, restaurante, discoteci și cafenele.

În Медельине este, de asemenea, o varietate de oferta hoteluri cu servicii, necesare pentru individuale de călătorie, cupluri și familii. Prețurile în трехзвездочных hoteluri variază de la 84 000 de dolari pe noapte și pe persoană și de la 123 de 800 de dolari pentru patru stele.

Rezervări de bilete pentru această destinație prin Despegar.com acestea sunt de 92 000 de dolari pe drumul de la Bogota; 75 000 de dolari de la Cali; sau 105 000 din Cartagena.

Minuni naturale

Insula San Andres, situat în 775 km nord-vest de columbia, coasta, are o lungime de 26 de km2, ceea ce face cea mai mare insulă din arhipelag.

Nu este nevoie de o mulțime de timp pentru a încerca feluri de mâncare tipice, cum ar fi Rondon, улиточный supă, pește фрикаделька și faimoasele rețete cu creveți, fructe de mare și Парго. La fel varietate de deserturi, cum ar fi gemuri, dulce de susan și de porumb și banane prăjituri.

Deoarece este vorba despre o deplină experiență de vacanță, se recomandă să viziteze cele mai iconice locuri insulei, cum ar fi gaura pentru suflante, orificiu natural, format din tuneluri subterane, din care apa merge bine, când valul se ridică; Blue hole, marea prăpastie, format din stânci și fisuri în cazul în care se poate evalua o gamă largă de corali; și Charquitos, una dintre cele mai liniștite plaje de pe insula.

În plus, Johnny Cay o Islote Sucre, Cayo, care se află la 1,5 km de San Andres, este obligatorie loc. În acest turistic locul ei fug proaspete бризами și sunt ideale pentru cocktail-uri lor de plajele cu nisip alb.

Despegar.com acesta oferă tarife de la тикеты din Bogota de la 241 000 de dolari într-o singură direcție, 224 000 de dolari de la Cali și 148 de 700 de dolari de la Medellin. În ceea ce privește hoteluri, agenția oferă cazare în трехзвездочных de învățămînt de 220 000 de dolari și patru stele de învățămînt de la 255 000 de dolari pe noapte și pe persoană.

Intimitatea și economie

Panama a devenit un loc preferat pentru columbieni, pentru călătorii scurte, nu numai din cauza faptului că ea se află departe de țară, dar și pentru că este recunoscut ca un loc ideal pentru excelente de cumpărături.

Este inevitabil să vorbim despre Панамском canal, vizitarea, care vă permite să balcoanele mari observa operațiuni de acest loc și de timp, cum se deschid și se închid porțile pentru a începe o călătorie de nave.

În plus, se recomandă să viziteze muzeul de canalul Panama, care se străduiește să păstreze, de a explora și de a distribui în istoria acestui atractivității turistice. El are temporare exponate obiectelor și materialelor lor de proiectare, tehnologie și funcționare. Alte muzee pentru a vizita-aceasta este o poveste de Panama, știință, artă religioasă, artă afro-Lilian și Muzeul de Bolivar.

În ceea ce privește centrele comerciale, cele mai atractive pentru cumpărături sunt: Albrook Mall, situat în apropiere de mare terminal, care poartă același nume ca și oferind preturi bune la magazinele lor de branduri mari, are mari coridoare și un număr mare de locuri de parcare.

Hotelul Multicentro, situat pe bulevardul Balboa, oferă o gamă largă de restaurante de renume și magazine. Deși este mai mic decât Albrook Mall, design modern atrage atenția turiștilor.