8 sugestii și Sfaturi pentru a elimina Cicatrici, Pete sau Riduri

Reducerile, interventii chirurgicale, accidente vasculare cerebrale, trecerea timpului, etc, de multe ori lasă urme non grata în pielea noastră. Sunt multe lucruri care ne recomanda, si acolo sunt tratamente scumpe care promit minuni și, uneori, nu funcționează cum era de așteptat. Aici sunt câteva sfaturi și un secret foarte simplu de manevrat, care va ajuta să se estompeze sau chiar elimina cicatrici sau pete de pe piele.

Da antioxidanti pentru piele

Da vitamine pentru pielea ta: când te-ai tăiat, rasguñes sau note pete, riduri sau cicatrici pe piele, crește aportul de vitamina a, care s-ar putea găsi foarte eficient în morcovi, broccoli, papaya. Vă recomandăm că, dacă aveți un prejudiciu consuma sucuri proaspete de morcov, telina, lucerna, morcov cu aloe, morcov cu sfecla sau cactus pere. Aceste sucuri sunt mari restauratori a pielii și de a ajuta pentru a se asigura că acest lucru lasă nici cea mai mică cicatrice.

Da antioxidanti pentru piele

Migdale, fructe de padure goji, semințe de struguri, aloe vera, citrice, avocado sunt alimente care nu trebuie sa lipseasca din dieta ta. Să se estompeze o cicatrice în mod natural de organism trebuie să aibă regenerare naturală a celulelor, iar aceste alimente sunt surse excelente de antioxidanti si repararea celulelor si tesuturilor. Include una sau două avocado pe zi, în dieta de zi cu zi.

pentru a elimina Cicatrici

Face corpul să asimileze bine: este inutil pentru bine hrănit, dacă organismul nu este asimilarea bine. Una dintre cele mai bune moduri de a asimila substante nutritive este de a pleca de stres și anxietate în spatele apeland la o nouă înțelegere a privi lucrurile, nu te forța să se simtă nici un stres ca acest lucru va provoca doar mai mult stres, vine mai multă încredere în tine și criticarte mai puțin, citesc lucruri care vă permit să abordăm viața cu mai multă încredere și bucurie. Bucurați-vă, și de încredere, chiar dacă poate nu crezi, creste capacitatea de vindecare a organismului și ajută la repararea celulelor deteriorate mai eficient, chiar ajuta pentru a evita aparitia ridurilor!

Doarme cel putin 8 ore pe zi: melatonina este un hormon care este secretat atunci când opriți lumina și adormi. Acest neurotransmitator este antioxidant și regenerator celular mult mai puternic decât se știa până acum. Când dormi, pielea ta repară și regenerează, și, dacă, în plus vă pune pe piele următoarele căi de atac, va fi ajuta pentru a repara atât de puternic pielea și cicatricile și ridurile vor disparea o data cu puțin cred. Pentru acest motiv, ar trebui să evite desvelarte sau dormi puțin, este un ajutor de somn de o oră în fiecare zi și să urmeze o rutină de curățare și de vizualizare înainte de a merge la culcare ca te urmeze.

Înainte de a merge la culcare

Înainte de a merge la culcare

Spală-ți fața cu fulgi de ovăz și apoi se aplică crema de baba de caracol. Crema de melc este una dintre creme, cel mai puternic anti-riduri, vergeturi, cicatrici, etc Daca nu ai crema de baba de caracol, foloseste o crema sau gel de aloe vera pe cicatrice sau zona cu riduri, și pat peste zona pentru a stimula absorbția corectă a cremei, și de a promova circulația de substante nutritive pentru acest domeniu. În caz de riduri, se întindă pe o masă sau pe pat înclinat, astfel încât capul este favorizată de circulație a sângelui. Pat neted în față și pe gât și întinde pielea ta în care te simți mai ridurile sau pielea deteriorată.

Mânca un măr, care este reparatorii celulare și, în plus, este sedativ, acesta vă va ajuta să dormi mai adânc și se odihnesc mai bine. Salata este, de asemenea, foarte bun pentru noapte, și ceai verde va ajuta pentru a oferi corpul cu antioxidanti. Se prepară un ceai verde în după-amiaza și se aplică pliculet cu planta pe piele sau pe zona cu vergeturi, riduri sau cicatrici.

Înainte de a merge la culcare, pentru a primi o rutină, vizualizează-ți pielea sănătoasă și tânără în timp ce situându-se mainile pe fata, gat, etc, abordarea este un instrument dintre cele mai vechi și puternice de a vindeca și de a crea lucrurile pe care ne-o dorim, amintiți-vă că celulele sunt realizate de informații, dacă le dai informații noi cu siguranță va răspunde. Atunci când te trage în sus și trece-ți mâinile pe față, face următoarea declarație: „celulele sunt sănătoase și tinere, fata mea arata impecabil si buna”.

Și, în sfârșit: în timpul zilei, de pulverizare a apei pe piele, apa ar trebui să fie amestecat cu un pic de crema hidratanta de aloe, mai ales în vreme caldă. Acest lucru va menține pielea hidratată și în constantă celulare de reparare.